Nincs kiválasztott település

Olvasás-kihívás gyermekeknek

Bernecebaráti
Dátum

“Olvasónak lenni annyit jelent, hogy sosem leszel magányos és soha nem fogsz unatkozni!” Joanne Harris
Szereted a meglepetést?
Szereted a jó meséket, történeteket?
Szeretsz olvasni/ mesét hallgatni? Vagy ha még nem szeretsz, de szereted a kihívásokat?
Csatlakozz a bernecei könyvtár Olvasás-kihívásához!
A kihívásban való részvétel szabályai:
-5-14 év közötti gyerekeknek szól
-5 hónapig tart (március 1.-július 31.)
-február 15-ig kell regisztrálni minden gyermeknek (szülő segítségével, ahol szükséges). A regisztráció február 1-én nyílik meg.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7eZQXuIkz__XAyrK4GqzSCbQiAWdtOpDjohJYXtn51Hzi1g/viewform

-Minden gyerek február 16.-29. között a könyvtárban átveheti a könyvcsomagját, amit a kihívás végéig kell elolvasnia. A könyvcsomaghoz jár egy olvasónapló is, melyben feladatok lesznek az olvasmánnyal kapcsolatosan, mindenkinek a korának megfelelő. Minden csomag 3-4 könyvet fog tartalmazni, meglepetésszerűen. A könyvcsomagot nem lehet megváltoztatni, lecserélni.
-A kiolvasott könyveket közben is vissza lehet hozni, de legkésőbb július 31-ig, az olvasónaplóval együtt. (az olvasónapló visszaadásra kerül, csak a kihívás teljesítésének bemutatására szolgál)
Azok a gyerekek, akik teljesítették a kihívást augusztus 2-án az 5-9 éveseknek, míg augusztus 3-án 10-14 éveseknek lesz 10:00 órától egy Kihívás-kiértékelő foglalkozás a könyvtárban, ahol megosztjuk élményeinket, tapasztalatainkat egy mókás játékos foglalkozás keretében.
“Ötévesen megtanultam olvasni. A könyvek mindig csodás birodalmat jelentettek számomra - fehér oldalak, fekete tinta, de mindegyikben új világok és új barátok vártak. A mai napig fura érzés önt el, amikor először ütök fel egy kötetet. Izgatottá tesz a várakozás, hogy vajon hová jutok majd el, és kikkel találkozom benne.” Jennifer Weiner