Nincs kiválasztott település

Petőfi Hete

Bernecebaráti
Dátum

PETŐFI HETE 2023. május 15-19.

Mi is megünnepeljük Petőfi Sándor születésnapjának 200-ik évfordulóját. A Közösségek hete és a Petőfi 200 programok is egész évben költőnk 200 születésnapjára emlékeznek, így mi is szentelünk erre az alkalomra egy hetet, amikor minden róla fog szólni könyvtárunkban, IKSZTben.

Vegyél benne részt te is! Hogy hogyan, máris írom!

  1. lépés: válaszd ki kedvenc Petőfi versedet.

2. lépés: válasz egy kézműves, digitális technikát és készít egy művet, ami illik a vershez (lehet rajz, festmény, kollázs, metszet, faragás, szobor, videó, hanganyag, bármi A kép eltávolítva. )

3. lépés: hozd be személyesen az IKSZT-be, vagy küldd be emailben (iksztbernecebarati@gmail.com). Határidő: 2023 május 15.

A beérkezett munkákból kiállítást fogunk szervezni az IKSZT-ben. A kiállítás május 18-tól a hónap végéig, a könyvtár nyitvatartási idejében bármikor megtekinthető. A művét mindenki visszakapja a kiállítás végén.

Sem méret, sem anyaghasználatban nincsen kitétel, mindenki azt használ amit szeretne, viszont arra kell figyelnie, hogy tartós és kiállítható legyen ( ne essen szét, a kép kiakasztható legyen (nem tudunk keretet biztosítani a képek számára) Egy hanganyag vagy videó maximum 2 perc lehet.

Bármilyen korosztály pályázhat, nincs korhatár meghatározva!

Egyik fajta munka sem tartalmazhat sértő kifejezéseket, képeket, sem személyekre, sem más nemzetiségekre nézve. Nem lehetnek korhatárosak, mindenki által nézhető, hallható munkákat lehet csak beküldeni. A szervezőknek joga van elutasítani a nem felhíváshoz illő vagy sértő munkákat.